Hos Broager Truck Service er vi forhandler af Baoli maskiner.

Baoli er et mærke af gaffeltrucks der blev grundlagt i Kina i 2003, og i 2009 blev virksomheden erhvervet af KION Group, som er den europæiske markedsleder og verdens næststørste producent af lagerteknologi. Baoli EMEA er en ny organisation, der blev oprettet i 2017.

Målet med Baoli er at imødekomme de kunder der søger kvalitet og pålidelighed, men som ikke ønsker at have særligt komplekst udstyr. Derfor tilbyder KION et prisforhold, der er meget attraktiv takket være komponenter garanteret af KION-koncernen, kombineret med pragmatismen af maskiner fremstillet i Fjernøsten.

Baoli produktionsfaciliteter er placeret i nærheden af ​​Shanghai, og dækker et samlet areal på 120.000 m2 og har mere end 700 ansatte. Fabrikken har moderne malefaciliteter og samlebånd og producerer selv de vigtigste komponenter til deres produkter.

Baoli EMEA blev etableret i begyndelsen af ​​2017. Dette var en ny og robust organisation, der erstattede og udvidede den tidligere Baoli-struktur i Europa, Mellemøsten og Afrika, virksomheden opererer for øjeblikket i 26 lande, men virksomheden har det ambitiøse mål at dække 86 markeder i området på få år.

Baoli EMEA, hvis hovedkvarter ligger i Italien, forvalter alle salgs-, eftersalgs- og markedsføringsaspekterne og videregiver en solid erfaring og en grundig knowhow til deres kunder.

Baoli EMEA signalerer et vendepunkt for markedet, ingen anden fabrikant af gaffeltrucks fra Fjernøsten, kan tilbyde en så sund og velorganiseret struktur, ikke kun for at udføre markedsudvikling, men også garantere et højt serviceniveau.

0
Grundlagt
0
Ansatte
0
Lande